VAMPIREDIARIESWORLD.NL
JOUW BRON VOOR NIEUWS EN INFO OVER TVD, TO & LEGACIES!
VampireDiariesWorld.nl

De trailer van Daniel’s nieuwste film ‘Coming Home in the Dark’ is verschenen, het is nog niet bekend wanneer de film voor het grote publiek uitkomt. De film was begin dit jaar te zien op het Sundance Film Festival.


Claire is de afgelopen week bezig geweest om haar nieuwe film “Untitled Horror Movie” te promoten. Ze ging hier o.a. samen met enkele castleden live om vragen van fans te beantwoorden en had een interview met 1428elm.com.

De film werd tijdens de corona-quarantaine door de castleden zelf opgenomen in hun eigen huis. De film zal morgen via een livestream naar verluid in premiere gaan en vanaf 15 juni beschikbaar zijn op enkele Video On Demand platforms.

Read More


Claire was twee weken te gast bij de podcast ‘Too Tired To Be Crazy’ Podcast


De laatste stills en screencaptures van Charles in de serie ‘ NCIS: New Orleans’ zijn toegevoegd. Eerder dit jaar werd bekend dat het zevende seizoen de laatste seizoen zal worden van de serie.

Galerij Links:
http//: Season 7: Episode Stills
http//: Season 7: Screencaptures


De laatste stills en screencaptures van Torrey in de serie ‘Chigago Med’ zijn toegevoegd. Afgelopen maand werd bekend dat ze er zelf voor had gekozen om haar contract niet te verlengen waardoor het huidige zesde seizoen haar laatste zou zijn.

Enkele mediaberichten speculeren dat er nog een mogelijkheid is dat ze in het begin van seizoen 7 te zien zal zijn. Dit komt omdat het verhaallijn van haar personage in beeld niet geheel is afgerond, maar je wel kan raden wat de uitkomst is. Er waren eerder ook vertrekkende personages in de serie waren die in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen nog te zien waren om hun verhaallijn af te sluiten. Er is echter geen definitief nieuws dat Torrey te zien zal zijn in het aankomende seizoen om haar verhaallijn af te ronden.

Galerij Links:
http//: Season 6: Episode Stills
http//: Season 6: Screencaptures


De eerste setfoto’s van Torrey’s nieuwste film ‘Skelly’ zijn verschenen, opnames van de film begonnen op 20 mei.

Galerij Links:
http//: Behind The Scenes


De recente instragramfoto’s van de cast staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: Candice King
http//: Charles Michael Davis
http//: Claire Holt
http//: Daniel Gillies
http//: Danielle Campbell
http//: Ian Somerhalder
http//: Jenny Boyd
http//: Joseph Morgan
http//: Kat Graham
http//: Kayla Ewell
http//: Kaylee Bryant
http//: Leah Pipes
http//: Michael Malarkey
http//: Michael Trevino
http//: Nate Buzolic
http//: Nina Dobrev
http//: Paul Wesley
http//: Phoebe Tonkin
http//: Riley Voelkel
http//: Summer Fontana
http//: Torrey DeVitto


Er zijn enkele nieuwe outtakes en fotoshoots verschenen van de cast. Zo promoot Nate enkele nieuwe kledingstukken die te koop zijn van zijn kledingmerk ‘Palm Sunday Co’, prijkte Nina op enkele Billboards met de nieuw verschenen outtakes van haar wijnmerk Fresh Vine Wine en is Claire te zien in de nieuwe campagne voor Andie Swim.


Galerij Links:
http//: Andie Swim
http//: Andie Swim (Behind The Scenes)
http//: Bettina Bogar
http//: Chloe Enos (Show Me Your Mumu)
http//: Darren Genet
http//: Michael Muller (Fresh Vine Wine)
http//: Palm Sundays Co #2
http//: Palm Sundays Co
http//: Promotionshoot #1 (2021)
http//: Sami Drasin (Dior Parfums)


Ian en Paul zijn de afgelopen dagen druk bezig geweest met de promotie van hun Bourbonmerk ‘Brother’s Bond’. Deze is sinds enkele weken geleidelijk aan in meer Amerikaanse staten verkrijgbaar en hiervoor reiste ze o.a. af naar Austin om enkele winkels en fans te bezoeken die het merk nu verkopen. In enkele instagramstories geven ze aan binnenkort ook internationaal verkijgbaar te zijn, maar vooralsnog is daar geen nieuws over.

Galerij Links:
http//: Promotionalshoot (2020)
http//: Behind The Scenes (2021)


Kaylee heeft via haar instagram laten weten dat ze zich identificeert met Queer zijn, ze deelt dit bericht tijdens de genoemde ‘Pride Month’ waarin vooral in Amerika aandacht wordt gevraagd voor seksuele gelijkheid door de LGBTQ gemeenschapt.

Wat is Queer?
Queer wordt gebruikt door mensen die zichzelf niet in een hokje willen stoppen. Deze mensen willen zichzelf bijvoorbeeld niet als homoseksueel of lesbisch betitelen, en spreken liever van ‘queer’ zijn.

Hi 👋 My name is Kaylee and I’m queer! 🏳️‍🌈Happy Pride Month🏳️‍🌈


Danielle is begin mei gecast in de film ‘Share’

Melvin Gregg (The United States vs. Billie Holiday), Bradley Whitford (The Handmaid’s Tale), Alice Braga (The Suicide Squad) and Danielle Campbell (Tell Me a Story) have signed on to star in Share, an innovative sci-fi pic from The Traveling Picture Show Company, Wavemaker Creative and award-winning commercial director Ira Rosensweig.

Scripted by Benjamin Sutor, Rosensweig’s debut feature follows a man who awakens to find himself stripped of all his possessions, and trapped in a bare room. Aided by a primitive computer, he must learn to survive in his new isolated existence where entertainment is the only currency.

While the actors’ roles have not been disclosed, we hear the indie will be brought to life using “unique and immersive” filmmaking techniques. Given that each character in the story is physically isolated, the shoot (which is currently underway) called for the construction of multiple identical sets with integrated camera systems, teleprompters, and live event technology. The system designed for the project allows the actors to fully interact both with each other and the computer interface central to the story in real time, while giving the director and crew a precise pre-visualization of the finished product.

On the small screen, Campbell appeared in Aaron Kaplan’s thriller Tell Me a Story opposite Billy Magnussen, Paul Wesley and Kim Cattrall; the CW”s The Originals; and Freeform’s Famous in Love. Her feature credits include Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection, Disney’s Prom and more.De afleveringstills van ‘Legacies’ aflevering 3×14 This Feels a Little Cult-y zijn verschenen, ook heeft de CW een achter de schermen foto opgenomen.

Galerij Links:
http//: 3×14 This Feels a Little Cult-y


Ian plaatste zo’n twee weken geleden een bericht op instagram om zijn vrouw Nikki te eren. Hierin liet hij weten tijdens de opnames van ‘The Vampire Diaries’ een bedrijf te zijn gestart waarbij hij persoonlijk garant heeft gestaan voor grote leningen. Dit resulteerde volgens hem uiteindelijk in een schuld/begrotingsgat van een bedrag met 8 nullen. Hierdoor stond hij zwaar onder druk en vloog hij de hele wereld over om wekelijks aan zijn betalingsverplichting te kunnen van enkele miljorenen te kunnen voldoen, met al resultaat dat hij in 2 jaar tijd 4x opgenomen moest worden in het ziekenhuis.

Het was uiteindelijk Nikki die hem hielp om orde op zaken te stellen, hij geeft aan dat zij niet langer kon aanzien hoe hij zich kapot werkte en besloot een team samen te stellen die om te tafel ging zitten om uit de financiële problemen te komen. Hij laat weten er niet meer te zijn als zij niet in zijn leven was gekomen. Het heeft uiteindelijk 2 jaar geduurd voordat alles opgelost was.


De CW heeft de programmering voor het aankomende seizoen bekend gemaakt. Het vierde seizoen zal dit najaar op de dinsdag te zien zijn na de serie ‘Walker’. Wanneer het nieuwe seizoen precies te zien zal zijn op de zender is nog niet bekend gemaakt, dit zal waarschijnlijk ergens in oktober zijn. Enkele terugkerende series zoals ‘Charmed’ zijn verplaatst naar de mid-seizoen programmering en pas in 2022 beginnen.

Het huidige derde seizoen van ‘Legacies’ begon pas afgelopen januari doordat de opnames vertraging opliepen door de corona-pandemie, net als vele andere series van de zender. Deze achterstand wil de zender nu dus weer inhalen om zo weer uit te komen op hun normale programmering, waarbij de meeste nieuwe series/seizoenen in het najaar beginnen op de zender.