Celebrity Fansite
Your ultimate source for celebrity name


Acteur Steven Krueger zal in het derde seizoen van ‘Roswell New Mexico’ de terugkeerden rol van Heath spelen. Hij is al een bekende voor de CW aangezien hij in ‘The Originals’ de rol van Josh vertolkte.

The Originals‘ alum Steven Krueger is returning to the CW for a recurring role on the upcoming third season of Roswell, New Mexico.

Krueger will play Heath, Liz’s ambitious colleague at a high-tech laboratory in Los Angeles. Despite his casual irreverence, which Liz finds infuriating, Heath cares deeply for his work and like Liz, is willing to do whatever it takes to make the world a better place. Even though Heath and Liz don’t always see eye to eye, his different approach ultimately pushes her to break her old patterns and discover new ways of looking at the world.

TV Series

In de galerij staan enkele foto’s van Sara’s recenste film. Op 6 november zal ze te zien zijn in de nieuwe Lifetime film ‘The Christmas Yule Blog’, hieronder het plot van de film.

Plot Caroline Williams (Sara Canning), a well-known social media travel writer, is given the assignment to cover a hundred-year-old Christmas parade in the small town of Carte De Amor, New Mexico. Not excited about the assignment, Caroline goes anyway and meets a high school music teacher, Oscar Ortiz (Zak Santiago), who introduces her to a side of Christmas that she has never seen, with different traditions and meanings.

Galerij Links:
http//: Z (2019)
http//: The Quieting (2020)
http//: F*king Idiots (2020)
http//: The Christmas Yule Blog (2020)

FilmsSara Canning

Enkele nieuwe outtakes en fotoshoots van de cast staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: Beau Nelson
http//: Gráinne Barry Wallace
http//: Matthew Sprout (Lesjour)
http//: Paul Khoury
http//: Paul Khoury (Dior)

FotoshootsKaylee BryantNina DobrevPhoebe Tonkin

Candice en Kayla’s hebben voor hun podcast’Directionally Challanged‘ nieuwe merchandise gelanceerd dat tot 1 november online te bestellen is. Klik hier om hun nieuwe merchandise te zien en te bestellen.
In de galerij staan wel enkele outtakes voor de promotieshoot van hun nieuw collectie wat bestaat uit een super leuke pyjama, trui, hoed, sweatpants en een kaars.

Galerij Links:

http//: Behind The Scenes (2020)
http//: Promotionshoot #2 (2020)
http//: Merchandise (2020)

Candice KingDiverseKayla Ewell

Ik heb enkele foto’s en screencaptures toegevoegd van Summer’s nieuwe projecten, waaronder haar nieuwe film ‘Wish Upon A Unicorn’ die vorige maand verschenen is.

Galerij Links:
http//: The Magicians (2020)
http//: The Outsider (2020)
http//: Wish Upon A Unicorn (2020)

FilmsSummer FontanaTV Series

Gisteren is de trailer van Kat’s nieuwe film ‘Operation Christmas Drop’ verschenen.

FilmsKaterina Graham

De missende foto’s van Candice en Kayla’s podcast ‘Directionally Challanged‘ staan in de galerij. De afgelopen maanden hebben ze via videobellen hun podcasts opgenomen en zijn ze lid geworden van patreon. Je kunt vanaf €5,- maand lid worden van Patreon om exclusieve afleveringen van de podcast te beluisteren en vele andere extra’s.

Galerij Links:
http//: Behind The Scenes (2018)
http//: Behind The Scenes (2019)
http//: Behind The Scenes (2020)
http//: Promotionshoot (2019)
http//: Promotionshoot (2020)
Read More

Candice KingDiverseInterviewsKayla Ewell

De eerste filmstills van Kat’s nieuwe film ‘Operation Christmas Drop’ zijn verschenen, ook enkele nieuwe set foto’s zijn toegevoegd. De film zal op 5 november op Netflix verschijnen.

Galerij Links:
http//: Movie Stills
http//: Achter de Schermen

FilmsKaterina Graham

Enkele nieuwe outtakes en fotoshoots van de cast staan in de galerij.


Galerij Links:
http//: Emma
http//: Darren Genet (Foster Grant)
http//: Filbert Kung (Modern Nirvana)
http//: Filip Koludrovic (L’Officiel Italia)
http//: Jensen Lee Jow
http//: Mecca Morgan White
http//: Show Me Your Mumu

Candice KingJoseph MorganKaterina GrahamKayla EwellKaylee BryantMelise Jow

Ik heb enkele nieuwe screencaptures toegevoegd van de laatste projecten van enkele castleden, waaronder Joseph in zijn nieuwe serie ‘Brave New World’

Galerij Links:
http//: Ian – Kiss The Ground
http//: Joseph – Brave New World (S1)
http//: Kat – Cut Throat City
http//: Steven – The Warrant

FilmsIan SomerhalderJoseph MorganKaterina GrahamSteven R. McQueenTV Series

Phoebe heeft vorig jaar de korte film ‘Furlough’ geregisseerd en deze is nu en binnenkort te zien op enkele filmfestival deelt te trots.

LA Shorts Fest 1-31 Oktober 2020
Raindance Film Festival 28 oktober – 7 november 2020
Holly Shorts Film Festival 9-15 november 2020

FilmsPhoebe Tonkin


Het is bekend geworden dat Candice niet in de vervolgfilms van ‘After We Collided’ te zien zal zijn. Ze zal vervangen worden door Arielle Kebell, de reden hiervoor is zou Candice’s zwangerschap zijn waardoor ze niet beschikbaar is voor de opnames. Arielle is geen onbekende voor ‘TVD’ fans, in de serie speelte ze namelijk Lexi – de beste vriendin van Stefan Salvatore. De opnames van de volgende twee film zullen door de de corona-pandemie nu achter elkaar worden opgenomen in Europa, waardoor een groot gedeelte van de huidige cast al andere verplichtingen heeft.

Het productieteam achter de films laat in een verklaring het onderstaande hieronder weten, maar niet alle fans en acteurs zijn blij met de veranderingen rondom de cast.

Candice KingFilms

Ik heb alle screencaptures toegevoegd van het eerste seizoen van Riley’s serie ‘Hightown’. De serie is al vernieuwd voor een tweede seizoen, een release-datum is nog niet bekend maar dit zal waarschijnlijk pas in 2021 zijn.

Galerij Links:
http//: Season 1 captures

Riley VoelkelTV Series

Er zijn enkele nieuwe filmstills verschenen van Candice in de film ‘After We Collided’, de verfilming van het tweede After boek door Anna Todd is vanaf a.s. donderdag te zien in de Nederlandse bioscopen.

Galerij Links:
http//: Movie Stills

Candice KingFilms