Celebrity Fansite
Your ultimate source for celebrity name

De eerste trouwfoto’s van Paul en Ines trouwerij vorig jaar september in Ibiza is verschenen.

Galerij Links:
http//: Wedding to Ines in Ibiza (September 21, 2019)

Paul Wesley

Er zijn foto’s verschenen van Nina’s nieuwste film ‘Reedeming Love’, een boekverfilming die volgend jaar zal verschijnen. Ook is er al een video verschenen met een eerste kijkje hoe de film eruit zal gaan zien.

Galerij Links:
http//: Promotionalshoot
http//: Movie Stills

FilmsNina Dobrev

Nate’s nieuwe film ‘Deep Blue Sea 3′ is vanaf vandaag digitaal uit en te koop op o.a. Itunes. Ik heb alle verschenen foto’s van de film toegevoegd in de galerij.

Galerij Links:
http//: Promotionalshoot
http//: Movie Stills
http//: Behind The Scenes

FilmsNathaniel Buzolic

Ik heb vele nieuwe foto’s toegevoegd van Joseph in zijn nieuwe serie ‘Brave New World’, deze is 15 juli in premiere gegaan om de Amerikaanse streamingsdienst Peacock.

Galerij Links:
http//: Season 1: Posters
http//: Season 1: Promotionalshoot
http//: Season 1: Stills
http//: Season 1: Behind The Scenes

Joseph MorganTV Series

Kat’s film ‘Where’s the Money’ uit 2017 is vanaf a.s. zaterdag te zien op Netflix in Nederland

FilmsKaterina Graham


Nina is binnenkort te zien in nieuwe serie!

Nina Dobrev (The Vampire Diaries) en Bruna Papandrea (Big Little Lies) bewerken het boek Woman 99 van Greer Macallister tot een serie.

Nina Dobrev (The Vampire Diaries) en Made Up Stories hebben de rechten bemachtigd van het boek Woman 99 van Greer Macallister. Ze gaan het boek bewerken naar een serie en Nina Dobrev zal de hoofdrol vervullen. Dobrev en Bruna Papandrea (Big Little Lies), oprichtster van Made Up Stories, dienen als uitvoerend producent.

De Historische thriller Woman 99 volgt een jonge vrouw, die haar gezond verstand, veiligheid en leven op het spel zet om haar zus te bevrijden van een berucht asiel. Het boek werd in maart 2019 gepubliceerd.

Nina DobrevTV Series


Kaylee en Quincy zijn eind vorige maand samen live gegaan op instagramlive, ze praten hier o.a. over hun campagne om hun de crew van ‘Legacies’ te steunen.

Kaylee BryantLegaciesQuincy Fouse