Celebrity Fansite
Your ultimate source for celebrity name

Candice heeft het in haar recente aflevering van haar podcast ‘Directionally Challenged’ over de aflevering van MTV’s ‘Punk’d’ waarin ze te zien was toen vriendin en actrice Brittany Snow in de maling werd genomen. Dus ik dacht het is wel leuk om de video hiervan even te uploaden :)

Candice KingTV Series

Candice zal aanwezig zijn op de San Diego Comic-Con! Ze liet vandaag via haar instagram account weten dat het vragenpanel voor ‘Legacies’ seizoen 2 zal leiden! Ze vraagt fan haar vragen te sturen voor tijdens het panel.

Harstikke leuk natuurlijk maar zullen we Caroline ook gaan zien in het tweede seizoen van de serie, vele fans hopen dat dit een teken is :)

Candice KingLegacies

Er is een nieuwe outtakes verschenen van een fotoshoots die Candice en Nina hadden met fotograaf Tyler Shields in 2009.

Galerij Links:
http//: Tyler Shields #4

Candice KingCastFotoshootsNina Dobrev

Candice King, David Alpay, Paul Wesle, Rick Cosnett & Sara Canning waren vorige maand aanwezig op de BloodyNightCon Europe Conventie in Brussel, België. Foto’s hiervan staan in de galerij. Door de organisatie KLZ events had eerder al aangekondigd dat dit de laatste editie van het event zou zijn in Barcelona, de editie die georganiseerd wordt in Brussel krijgt deze wel.

Galerij Links:
http//: June 15-16: BloodyNightCon Convention in Barcelona, Spain
http//: BloodyNightCon Portaits

AppereancesCandice KingCastFotoshootsPaul WesleySara Canning

Candice King, Charles Michael Davis, David Alpay, Joseph Morgan, Micheal Trevino, Nathaniel Buzolix & Sara Canning waren vorige maand aanwezig op de BloodyNightCon Europe Conventie in Brussel, België. Foto’s hiervan staan in de galerij. Door de organisatie KLZ events is al aangekondigd dat er een vervolg komt op 16-17 mei 2020! Het is nog niet bekend welke gasten hierbij aanwezig zullen zijn.

Galerij Links:
http//: June 8-9: BloodyNightCon Europe Convention in Brussel, Belgium
http//: BloodyNightCon Europe Portaits
http//: BloodyNightCon Europe Portaits (Behind The Scenes)

AppereancesCandice KingCastCharles Michael DavisFotoshootsJoseph MorganMicheal TrevinoNathaniel BuzolicSara Canning

Er zijn nieuwe outtakes verschenen van Candice en Kayla’s fotoshoot voor Show Me Your Mumu.

Galerij Links:
http//: Show Me You Mumu

Candice KingCastFotoshootsKayla Ewell

Er is reeds heel wat gezegd en geschreven over een mogelijks optreden van Caroline in het tweede seizoen van ‘Legacies’. Eigenlijk werd er reeds in de aanloop en tijdens het eerste seizoen druk gespeculeerd over het verschijnen van de actrice in de reeks. Nu het tweede seizoen is bevestigd duiken die geruchten terug op. Ze worden bovendien nog versterkt door een uitspraak van ‘Matthew Davis’. Hij stelde namelijk dat hij graag het personage van Caroline in de serie wil zien verschijnen. Mogen fans dan toch nog hoop koesteren?

Het lijkt eigenlijk slechts een kwestie van tijd vooraleer het personage Caroline in Legacies zal opduiken. Caroline en Alaric hebben niet alleen twee dochters samen (Lizzie en Josie Saltzman), daarnaast runnen ze ook de Salvatore School. Dit is het gevolg van het feit dat Damon het huis van de Salvatores aan Caroline heeft geschonken in de finale van ‘The Vampire Diaries’. Na afloop van de finale van het eerste seizoen is het duidelijk dat Alaric best wat hulp kan gebruiken bij het runnen van de Salvatore School. Ook dit lijkt de weg vrij te maken voor Candice King en haar personage ‘Caroline’.

Kwestie van tijd?
In een recent interview dat Matthew Davis heeft afgelegd wist de acteur het volgende aan te geven op de vraag wanneer we Caroline in Legacies zullen zien verschijnen; “God, dat is een goede vraag! Ik zou het fijn vinden mocht ze naast mij te zien zijn in de reeks. Echter is dit een moeilijke vraag om te beantwoorden. Candice is mama geworden en ze geniet van haar leven. Ze is altijd welkom om de cast te vervoegen, althans als dat is wat ze echt wil. Het spreekt voor zich dat Caroline een welkome aanvulling zou zijn voor de verhaallijn van de reeks”.

Bovenstaande lijkt uit te laten schijnen dat de bal vooral in het kamp van de actrice ligt. Gaat ze overstag of niet? De (nabije?) toekomst zal het ons leren!

Candice KingMatthew DavisTV Series

Nina was te gast bij de podcast van Candice & Kayla, beluister hem hieronder! Daarnaast hebben Candice en Kayla ook enkele merchandise voor de podcast ontworpen de je kan kopen.

Candice KingCastKayla EwellNina Dobrev

Candice en Kayla hebben eeen nieuwe fotoshoot gehad voor het online tijdschrift Archive, de eerste outtakes staan in de galerij. edit: meer outtakes toegevoegd

Galerij Links:
http//: Larissa Raquel – Archive Magazine
http//: Larissa Raquel – Archive Magazine (Behind The Scenes)

Candice KingCastFotoshootsKayla Ewell

Er zijn nieuwe outtakes verschenen van Candice en Kayla’s promotiecampagne voor ‘Show Me Your Mumu’. edit: meer outtakes toegevoegd

Galerij Links:
http//: Show Me You Mumu

Candice KingCastFotoshootsKayla Ewell

Candice en Kayla zijn opnieuw het gezicht van de nieuwe promotiecampagne van ‘Show Me Your Mumu’, het kledingmerk van hun beste vriendin. De fotoshoot was gisteren en enkele outtakes zijn al verschenen.

Galerij Links:
http//: Show Me You Mumu
http//: Show Me You Mumu (Behind The Scenes)

Candice KingCastFotoshootsKayla Ewell

Ik heb enkele nieuwe outtakes toegevoegd Candice sieradenlijn ‘Collective Journey’.

Galerij Links:
http//: Collective Journeys – Collection by Candice King > 2018
http//: Collective Journeys – Collection by Candice King > 2019

Candice KingFotoshoots

Claire Holt is te gast geweest in de Candice & Kayla’s podcast ‘Directionally Challenged’. Ze praat hier samen met hun over haar zwangerschap en Kayla onthult al 6 maanden zwanger te zijn, de opnames waren in maart.

Galerij Links:
http//: Behind The Scenes (2019)

Candice KingCastClaire HoltKayla Ewell

De laatste en nieuwste events van de cast gezamelijk staan in de galerij, zoals enkele conventies en Nina’s 30e verjaardag!

Galerij Links:
http//: Appereances > 2019

AppereancesCandice KingDaniel GilliesDanielle Rose RusselIan SomerhalderJoseph MorganKayla EwellMicheal TrevinoNathaniel BuzolicNina DobrevPaul WesleyRiley VoelkelSummer FontanaZach Roerig

Candice en Kayla waren eerder deze maand te gast bij de podcast van vriendin Jenna Ushkowitz. Eerder was zij ook al te gast bij hun eigen podcast.

Galerij Links:
http//: April 21: Showmance with Kevin McHale and Jenna Ushkowitz

Candice KingKayla Ewell