VampireDiariesWorld.nl
JOUW BRON VOOR NIEUWS EN INFO OVER TVD, TO & LEGACIES!
VampireDiariesWorld.nl

Tijdens mijn vakantie eerder deze maand bleek de website niet meer te werken op één of andere manier was de database achter de website, foto en videogalerij verwijderd. Hoe is niet geheel duidelijk, helaas is er door de hostingservice alleen een back-up gevonden van ruim 2 jaar geleden.

Hiermee zijn wel alle updates aan de website van de afgelopen twee jaar helaas verdwenen. Ik zal proberen de website te komende tijd zo snel mogelijk weer up-to-date te krijgen met alle missende informatie, foto’s en update te geven over nieuwsberichten ect.


De fotogalerij heeft weer een nieuwe look, hierdoor is het ook weer mogelijk om volledige afbeeldingen te bekijken van alle foto’s in de galerij. Door een update van het script waar de fotogalerij op draaide was dit niet meer mogelijk.


Ook de website heeft een nieuwe look met de ‘Vampire Diaries’ reunië van Candice & Kayla met Nina voor hun podcast moest ik deze foto wel gebruiken. De fotogalerij krijgt binnenkort ook een nieuwe look, hierdoor zal het weer mogelijk zijn om de volledige afbeeldigen te bekijken. Echter zijn er hiervoor wat technische problemen met de fotogalerij die ik eerst moet oplossen voor dit kan.


De videosectie heeft een nieuwe lay-out, daarnaast is hij geupdate met alle laatste clips van ‘Legacies’ waaronder interviews van de cast en clips van de afleveringen van seizoen 1.

Alle video’s van ‘The Vampire Diaries’ & ‘The Originals’ zijn natuurlijk ook nog te bekijken.


Ik heb het de afgelopen weken erg druk gehad waardoor ik de site niet altijd op tijd up-to-date kan houden met het laaste nieuws. Ik hoop hier komende week tijd voor te hebben, dus hou de website in de gaten.


Ik heb de videosectie geüpload met allerlei video’s van ‘Legacies’


Ik heb boven in de balk een nieuwe pagina aangemaakt voor de nieuwe spin-off ‘Legacies’ hier kan je nu alle informatie vinden over de nieuwe serie! Hoogwaarschijnlijk verschijnt er de komende weken meer informatie als de serie op The CW begint!


De videosectie is geupdate met de laatste video’s van ‘The Originals’ en ‘Legacies’ die zijn verschenen!


Ik heb de volgende pagina’s geupdate of toegevoegd op de website de afgelopen paar dagen

Cast
:: Candice King

The Vampire Diaries
:: Boeken
:: Taglines
:: Seizoen 8

The Originals
:: Boeken
:: Taglines
:: Seizoen 4
:: Seizoen 5


We gehele website heeft na lange tijd week een nieuwe lay-out, hopelijk vinden jullie het mooi!


Ik heb zojuist de persoonlijke twitter en facebookpagina van de website verwijderd, dit omdat ik er zelf te weinig gebruik van maak om jullie als bezoekers op deze manier op de hoogte te houden van nieuws en updates.


I.v.m. enkele problemen rondom mijn computer kan het zijn dat updates later op de website geplaatst worden de komende periode. Ik hoop dit zo snel mogelijk op te lossen!


I.v.m. een vakantie zullen er tot midden augustus geen updates geplaatst worden op de website.


I.v.m. een weekje vakantie zullen er de komende paar dagen geen updates geplaatst worden op de website.


I.v.m. met mijn verhuizing aankomend weekend is de website de afgelopen maand minder frequent geupdate met alle foto’s en nieuws rondom de release van het vierde seizoen van ‘The Originals’ect. . Het zal nog enkele dagen duren voordat de website weer geupdate wordt, nieuws, foto’s, video’s ect. hoop ik in de loop van eind volgende week weer op de website te posten.