Welkom op VampireDiariesWorld.nl, jouw nederlandstalige fansite over de series 'The Vampire Diaries' , ''The Originals' & 'Legacies' ! Hier vind je alles over beide series, de castleden, foto's en video's. Daarnaast wordt je up-to-date gehouden met het laatste nieuws. Hopelijk vindt je alles wat je zoekt, en kom snel nog eens terug!

Archive for the 'Website' Category

Binnenkort meer updates

juni 19, 2024   Website

Ik ben bijna klaar met mijn HBO-studie en heb dan ook weer meer tijd om website (regelmatig) te updaten! Hou de website daarom in de gaten.


Site weer online

augustus 15, 2022   Website

Tijdens mijn vakantie eerder deze maand bleek de website niet meer te werken op één of andere manier was de database achter de website, foto en videogalerij verwijderd. Hoe is niet geheel duidelijk, helaas is er door de hostingservice alleen een back-up gevonden van ruim 2 jaar geleden. Hiermee zijn wel alle updates aan de […]


Galerij heeft ook een nieuwe look!

juli 5, 2019   Galerij, Lay-outs, Website

De fotogalerij heeft weer een nieuwe look, hierdoor is het ook weer mogelijk om volledige afbeeldingen te bekijken van alle foto’s in de galerij. Door een update van het script waar de fotogalerij op draaide was dit niet meer mogelijk.


Nieuwe look op de website!

juli 4, 2019   Lay-outs, Website

Ook de website heeft een nieuwe look met de ‘Vampire Diaries’ reunië van Candice & Kayla met Nina voor hun podcast moest ik deze foto wel gebruiken. De fotogalerij krijgt binnenkort ook een nieuwe look, hierdoor zal het weer mogelijk zijn om de volledige afbeeldigen te bekijken. Echter zijn er hiervoor wat technische problemen met […]


Videosectie vernieuwd & geupdate

De videosectie heeft een nieuwe lay-out, daarnaast is hij geupdate met alle laatste clips van ‘Legacies’ waaronder interviews van de cast en clips van de afleveringen van seizoen 1. Alle video’s van ‘The Vampire Diaries’ & ‘The Originals’ zijn natuurlijk ook nog te bekijken.


Binnenkort meer updates

juni 20, 2019   Website

Ik heb het de afgelopen weken erg druk gehad waardoor ik de site niet altijd op tijd up-to-date kan houden met het laaste nieuws. Ik hoop hier komende week tijd voor te hebben, dus hou de website in de gaten.


‘Legacies’ clips nu in de videosectie

december 16, 2018   Legacies, Website

Ik heb de videosectie geüpload met allerlei video’s van ‘Legacies’


‘Legacies’ informatie toegevoegd

augustus 28, 2018   Legacies, Website

Ik heb boven in de balk een nieuwe pagina aangemaakt voor de nieuwe spin-off ‘Legacies’ hier kan je nu alle informatie vinden over de nieuwe serie! Hoogwaarschijnlijk verschijnt er de komende weken meer informatie als de serie op The CW begint!


Videosectie geupdate

juli 29, 2018   Legacies, The Originals, Website

De videosectie is geupdate met de laatste video’s van ‘The Originals’ en ‘Legacies’ die zijn verschenen!


Website updates

april 26, 2018   Website

Ik heb de volgende pagina’s geupdate of toegevoegd op de website de afgelopen paar dagen Cast :: Candice King The Vampire Diaries :: Boeken :: Taglines :: Seizoen 8 The Originals :: Boeken :: Taglines :: Seizoen 4 :: Seizoen 5


Nieuwe lay-outs

april 25, 2018   Lay-outs, Website

We gehele website heeft na lange tijd week een nieuwe lay-out, hopelijk vinden jullie het mooi!


Sociale media accounts van website verwijderd

februari 26, 2018   Website

Ik heb zojuist de persoonlijke twitter en facebookpagina van de website verwijderd, dit omdat ik er zelf te weinig gebruik van maak om jullie als bezoekers op deze manier op de hoogte te houden van nieuws en updates.


Computer problemen

november 14, 2017   Website

I.v.m. enkele problemen rondom mijn computer kan het zijn dat updates later op de website geplaatst worden de komende periode. Ik hoop dit zo snel mogelijk op te lossen!


Vakantie

juli 29, 2017   Website

I.v.m. een vakantie zullen er tot midden augustus geen updates geplaatst worden op de website.


Vakantie

juli 7, 2017   Website

I.v.m. een weekje vakantie zullen er de komende paar dagen geen updates geplaatst worden op de website.