Welkom op VampireDiariesWorld.nl, jouw nederlandstalige fansite over de series 'The Vampire Diaries' , ''The Originals' & 'Legacies' ! Hier vind je alles over beide series, de castleden, foto's en video's. Daarnaast wordt je up-to-date gehouden met het laatste nieuws. Hopelijk vindt je alles wat je zoekt, en kom snel nog eens terug!

Archive for the 'Lay-outs' Category

Galerij heeft ook een nieuwe look!

juli 5, 2019   Galerij, Lay-outs, Website

De fotogalerij heeft weer een nieuwe look, hierdoor is het ook weer mogelijk om volledige afbeeldingen te bekijken van alle foto’s in de galerij. Door een update van het script waar de fotogalerij op draaide was dit niet meer mogelijk.


Nieuwe look op de website!

juli 4, 2019   Lay-outs, Website

Ook de website heeft een nieuwe look met de ‘Vampire Diaries’ reunië van Candice & Kayla met Nina voor hun podcast moest ik deze foto wel gebruiken. De fotogalerij krijgt binnenkort ook een nieuwe look, hierdoor zal het weer mogelijk zijn om de volledige afbeeldigen te bekijken. Echter zijn er hiervoor wat technische problemen met […]


Videosectie vernieuwd & geupdate

De videosectie heeft een nieuwe lay-out, daarnaast is hij geupdate met alle laatste clips van ‘Legacies’ waaronder interviews van de cast en clips van de afleveringen van seizoen 1. Alle video’s van ‘The Vampire Diaries’ & ‘The Originals’ zijn natuurlijk ook nog te bekijken.


Nieuwe lay-outs

april 25, 2018   Lay-outs, Website

We gehele website heeft na lange tijd week een nieuwe lay-out, hopelijk vinden jullie het mooi!


Nieuwe Lay-out

oktober 16, 2015   Lay-outs, Website

De website heeft een nieuwe lay-out, dit keer van ‘The Originals’! Ik hoop dit weekend tijd te hebben om ook voor de fotogalerij en videosectie een nieuwe look te maken :)


Nieuwe lay-out

november 7, 2014   Lay-outs, Website

Na de vernieuwde galerij lay-out kon die van de website zelf ook niet lang uitblijven. Vanaf vandaag is de nieuwe lay-out online. Hopelijk vinden jullie hem mooi, de foto’s is van de seizoen 6 promotieshoot!


Nieuwe fotogalerij lay-out

oktober 4, 2014   Galerij, Lay-outs, Website

De fotogalerij heeft sinds vandaag een nieuwe lay-out. Hopelijk vinden jullie hem mooi, de gebruikte foto is van ‘The Originals’ seizoen 2 promotieshoot.


Nieuwe lay-out

januari 19, 2014   Lay-outs, Website

De website heeft een nieuwe lay-out. De foto’s zijn van de Entertainment Weekly Portretsessie tijdens de San Diego Comin-Con vorig jaar!


Nieuwe Lay-out

oktober 29, 2013   Lay-outs, Website

De website heeft sinds langere tijd weer een nieuwe lay-out! Hopelijk vinden jullie hem mooi, de foto’s zijn van de seizoen 5 promotieshoot voor ‘The Vampire Diaries’.


Nieuwe lay-out

februari 19, 2013   Lay-outs, Website

De website heeft een nieuwe lay-out, hopelijk vinden jullie hem mooi!


Nieuwe gallery lay-out

januari 14, 2013   Lay-outs, Website

De fotogalerij heeft sinds gisteren een nieuwe lay-out! Hopelijk vinden jullie hem mooi, de foto die is gebruikt is een outtake van de seizoen 4 promotieshoot voor ‘The Vampire Diaries’. Galerij Links: http//: Gallery


Nieuwe lay-out

mei 12, 2012   Lay-outs, Website

De website heeft een nieuwe lay-out! De foto’s die zijn gebruikt zijn van de Ruven Afandor voor EW uit 2012. Galerij Links: http//: Ruven Afandor


Nieuw lay-outs

oktober 5, 2010   Lay-outs, Website

Ik heb een nieuwe lay-outs gemaakt met de schitterdende nieuwe outtakes van seizoen 2’s promotieshoot. Hopelijk vinden jullie hem mooi!