Welkom op VampireDiariesWorld.nl, jouw nederlandstalige fansite over de series 'The Vampire Diaries' , ''The Originals' & 'Legacies' ! Hier vind je alles over beide series, de castleden, foto's en video's. Daarnaast wordt je up-to-date gehouden met het laatste nieuws. Hopelijk vindt je alles wat je zoekt, en kom snel nog eens terug!
februari 9, 2019   Reacties uitgeschakeld voor Paul in het geheim getrouwd met vriendin Ines   Paul Wesley

De Amerikaanse acteur Paul Wesley is in het geheim getrouwd. Dit meldt E! News. Eerder deze week werd Paul Wesley, bekend van The Vampire Diaries, met zijn vrouw Ines de Ramon, gespot met een matchende trouwring om hun ringvinger. En nu blijkt dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven zonder het aan de grote klok te hangen.

De twee zijn nog niet samen over de rode loper gelopen en laten op social media weinig los over hun relatie, die in juni 2018 openbaar werd toen ze samen gingen dineren in New York.

Miniatuurvoorbeeld Ook leuk:
Makers The Vampire Diaries zijn terug met spannende serie
Het is niet niet het eerste huwelijk voor de Pools-Amerikaanse acteur. Tot 2013 was hij getrouwd met Torrey DeVitto, die hij had leren kennen op de set van de film Killer Movie. Zij kreeg later ook een rol in de vampierenserie. Tot 2017 had Paul een relatie met de Australische actrice Phoebe Tonkin.



Comments are closed.