Welkom op VampireDiariesWorld.nl, jouw nederlandstalige fansite over de series 'The Vampire Diaries' , ''The Originals' & 'Legacies' ! Hier vind je alles over beide series, de castleden, foto's en video's. Daarnaast wordt je up-to-date gehouden met het laatste nieuws. Hopelijk vindt je alles wat je zoekt, en kom snel nog eens terug!
juni 21, 2019   Reacties uitgeschakeld voor Daniel gaat scheiden   Daniel Gillies

Triest nieuws voor Rachael Leigh Cook en haar echtgenoot Daniel Gillies. Het stel heeft besloten om na 14 jaar een punt achter een huwelijk te zetten. De 39-jarige actrice en de 43-jarige acteur maakten dit zelf bekend via sociale media.

Rachael Leigh Cook en man na 14 jaar uit elkaar

“Met grote dankbaarheid voor alle jaren die samen hebben doorgebracht en de duizenden prachtige herinneringen die we delen, hebben we besloten om uit elkaar te gaan. Deze beslissing is niet zomaar genomen. We houden van elkaar en respecteren elkaar als ouders, als mens en als artiest. We kijken ernaar uit om het goede uit onze relatie voort te zetten in de komende jaren,” aldus Rachael.

“In het belang van onze kinderen vragen we om jullie discretie in deze periode van transitie. Veel dank aan degenen die hier al van op de hoogte waren; jullie compassie en begrip is geweldig. Veel liefs, Rachael en Daniel.”

Het stel trouwde op 8 augustus 2004 en kreeg samen twee kinderen: dochter Charlotte (5) en zoon Theodore (4).



Comments are closed.