Welkom op VampireDiariesWorld.nl, jouw nederlandstalige fansite over de series 'The Vampire Diaries' , ''The Originals' & 'Legacies' ! Hier vind je alles over beide series, de castleden, foto's en video's. Daarnaast wordt je up-to-date gehouden met het laatste nieuws. Hopelijk vindt je alles wat je zoekt, en kom snel nog eens terug!
februari 4, 2020   Reacties uitgeschakeld voor Paul Wesley regisseert ‘Batwoman’-aflevering   Paul Wesley, TV Series

‘The Vampire Diaries’-ster Paul Wesley keert terug naar de CW.

Een bekende naam keert terug! Acteur en regisseur van The Vampire Diaries gaat een aflevering van Batwoman regisseren in het nieuwe seizoen van de show.

Acteur Paul Wesley onthulde het nieuws maandag op Instagram met een geheimzinnige omslag van het script, geschreven door Daphne Miles. Wesley maakte zijn regiedebuut in seizoen 5 van The Vampire Diaries en regisseerde nog vier afleveringen voordat de serie afliep.

Sindsdien regisseerde hij afleveringen van Shadowhunters en The Vampire Diaries-spin-off Legacies. Wesley speelt ook een hoofdrol in CBS All Access: Tell Me a Story, dat midden in het tweede seizoen zit.

Batwoman is net terug van een onderbreking die eindigde met een grote wending en een verrassende verschijning.

“Kate is in de war, opgewonden en in conflict met de persoon waar ze al heel lang naar verlangt,” vertelde showrunner Caroline Dries in een interview over Kate.



Comments are closed.