Welkom op VampireDiariesWorld.nl, jouw nederlandstalige fansite over de series 'The Vampire Diaries' , ''The Originals' & 'Legacies' ! Hier vind je alles over beide series, de castleden, foto's en video's. Daarnaast wordt je up-to-date gehouden met het laatste nieuws. Hopelijk vindt je alles wat je zoekt, en kom snel nog eens terug!
maart 13, 2020   Reacties uitgeschakeld voor Taylor Swift zat bijna in ‘The Vampire Diaries’   The Vampire Diaries

Taylor Swift (30) kennen we van kneiters van hits zoals ‘Bad Blood’, ‘Blank Space’ en ‘You Belong With Me’. Maar het had zomaar kunnen zijn dat haar carrière een hele andere wending had genomen. Nina Dobrev (31) heeft namelijk vertelt aan ‘E! News’ dat de zangeres bijna in ‘The Vampire Diaries’ had gezeten!

“Ik weet zeker dat ze het goed had gedaan”

Nina is te gast om haar nieuwe film te promoten, maar natuurlijk kunnen de presentatoren het niet laten om The Vampire Diaries te benoemen. In de uitzending doet ze een bijzondere onthulling en vertelt ze dat Taylor Swift groot fan was van de show. Zó groot dat de schrijvers een rol voor haar besloten te schrijven. Helaas lukte het niet om de agenda’s te matchen, maar “dat was een grote verrassing”, aldus Nina. “Ik weet zeker dat ze het goed had gedaan.”

The Vampire Diaries-Nina Dobrev en Paul Wesley grappen om ‘ruzie’
Toch kruipt het bloed waar het niet kruipen kan, want Taylor heeft het acteren nooit helemaal opgegeven. Zo was ze al te zien in CSI, New Girl, Valentine’s Day en afgelopen jaar maakte ze haar entree op het witte doek in de verfilming van Cats. Het is niet de eerste keer dat een artiest besluit het over een andere boeg te gooien. Maar dat was niet zo’n succes…



Comments are closed.