Celebrity Fansite
Your ultimate source for celebrity name


The CW heeft aangekondigd dat het nieuwe seizoen van de zender zal beginnen in januari 2021, en dit geld voor al hun originele series waaronder ‘Legacies’. Dit betekend dat we iets langer moet wachten dan normaal aangezien het nieuwe seizoen normaal in oktober zou beginnen.

De directeur van The CW Mark Pedowitz heeft laten weten dat alle nieuwe seizoenen van hun serie het aantal afleveringen zal krijgen wat is afgesproken bij de vernieuwing. Dit houd in dat de alle series hun oorspronkelijker 13-22 afleveringen zullen krijgen, daardoor zal de seizoensfinale van sommige series pas in juli-augustus uitgezonden worden. zijn. In mei zal dan de zogenoemde mid-seizoensfinale zijn. Hierdoor hebben de cast een crew een kortere pauze tussen een eventueel nieuwe seizoen omdat The CW wel gewoon de planning heeft om het seizoen 2021-2022 te starten in oktober 2021.

Het is nog niet bekend wanneer ‘Legacies’ precies in januari wil zal beginnen.

LegaciesLeave A Comment