Welkom op VampireDiariesWorld.nl, jouw nederlandstalige fansite over de series 'The Vampire Diaries' , ''The Originals' & 'Legacies' ! Hier vind je alles over beide series, de castleden, foto's en video's. Daarnaast wordt je up-to-date gehouden met het laatste nieuws. Hopelijk vindt je alles wat je zoekt, en kom snel nog eens terug!
mei 24, 2022   Reacties uitgeschakeld voor Candice en man Joseph gaan scheiden   Uncategorized

Het is gedaan tussen The Vampire Diaries-actrice Candice Accola (35) en haar man, muzikant, Joe King (41). Het koppel houdt het voor gezien na een huwelijk van zeven jaar. Dat bevestigt Us Weekly.

We kennen allemaal actrice Candice Accola. Zij vertolkte namelijk acht seizoen lang de rol van Caroline Forbes in de hitreeks The Vampire Diaries. Maar verscheen in diezelfde rol ook in de populaire serie The Originals. Verder konden we haar nog zien in o.a. de films After We Collided, Juno en de serie Supernatural.

Op haar Instagram kon je altijd foto’s terugvinden van haar gezinnetje: haar man, Joe King, en hun twee dochters. Die beelden, voornamelijk met King, zijn echter sinds kort nergens meer te bespeuren. De actrice heeft namelijk recent een echtscheiding van hem aangevraagd na meer dan zeven jaar huwelijk.

Speculaties sociale media
Volgens gerechtelijke documenten, verkregen door Us Weekly, heeft Candice Accola eind april 2022 een echtscheiding aangevraagd van King. Dit zou vanwege “onverzoenlijke verschillen” zijn. In het verzoekschrift staat ook dat Accola, nadat ze hun relatie beëindigden in januari, naar Nashville is verhuisd. King is in Brentwood, Tennessee blijven wonen. Het nieuws komt nadat het paar eerder op sociale media al speculaties over een breuk had aangewakkerd.

Eerder dit jaar viel het fans namelijk op dat The Vampire Diaries-ster al haar posts op Instagram plots had verwijderd. Ze begon met een schone lei, in dezelfde maand als haar scheidingsaanvraag. Het viel haar volgers ook op dat ze in de meest recente foto’s haar trouwring niet meer droeg. King verwijderde op zijn beurt ook alle Instagramfoto’s van hem en Accola. De familieposts staan er wel nog steeds op en de twee volgen elkaar ook nog op het platform. De actrice veranderde daar haar achternaam wel nog niet en heet dus nog steeds Candice King.

Accola + King
King en Accola werden oorspronkelijk gekoppeld door Nina Dobrev, nadat de coactrices deelnamen aan de Celebrity Beach Bowl van DirecTV in 2012.

Tijdens hun romance verscheen Candice in de videoclip van Love Don’t Die, een song van de band van haar recente ex, The Fray. Na een jaar daten vroeg King Accola in 2013 ten huwelijk in Firenze. Het duo trouwde het jaar daarop in New Orleans, waar Accola’s voormalige costerren uit The Vampire Diaries Kayla Ewell, Nina Dobrev, Michael Trevino, Kat Graham, Claire Holt en Paul Wesley aanwezig waren.

In 2016 verwelkomden Accola en King hun eerste dochtertje Florence. Later kregen ze nog een tweede dochter, Josephine.



Comments are closed.