Welkom op VampireDiariesWorld.nl, jouw nederlandstalige fansite over de series 'The Vampire Diaries' , ''The Originals' & 'Legacies' ! Hier vind je alles over beide series, de castleden, foto's en video's. Daarnaast wordt je up-to-date gehouden met het laatste nieuws. Hopelijk vindt je alles wat je zoekt, en kom snel nog eens terug!
februari 2, 2022   Reacties uitgeschakeld voor Paul en Julie gaan weer samenwerken in nieuwe serie voor Netflix   Paul Wesley, TV Series

Paul Wesley en Julie Plec, beiden bekend van The Vampire Diaries, gaan weer samenwerken om voor Netflix een serie te maken met de werktitel Confessions. Het project is gebaseerd op het artikel The Confessions of a Drug-Addicted High Scool Teacher.

Paul Wesley speelde Stefan Salvatore in The Vampire Diaries, terwijl Julie Plec als showrunner fungeerde. Voor dit nieuwe project, met de werktitel Confessions, is de rolverdeling ongeveer hetzelfde. Wesley dient echter ook als uitvoerend producent en Plec gaat het verhaal schrijven.

Confessions op Netflix
De serie wordt omschreven als een passieproject van Wesley, en was blijkbaar een van de eerste dingen die in ontwikkeling is gegaan toen de acteur zijn productiebedrijf Citizen Media startte in 2016. Het project is echter nog maar in een vroege fase van ontwikkeling, waardoor we het voorlopig nog niet hoeven te verwachten.

Confessions is dus gebaseerd op het non-fictie artikel The Confessions of a Drug-Addicted High Scool Teacher van Jason Smith uit 2015. Het is hier te lezen.

Het is nog onduidelijk wie er verder bij het project betrokken zijn, en wanneer we eventuele eerste beelden kunnen verwachten. Een releasedatum is waarschijnlijk nog enkele jaren van ons verwijderd.



Comments are closed.