VAMPIREDIARIESWORLD.NL
JOUW BRON VOOR NIEUWS EN INFO OVER TVD, TO & LEGACIES!
VampireDiariesWorld.nl

Zo’n 2 jaar nadat het stel hun scheiding aangekondigde zijn Daniel en zijn ex-vrouw Rachel Leigh Cook officieel gescheiden. Het stel was hiervoor 14 jaar getrouwd. Ze hebben samen afgestemd dat ze de gezamenlijke voogdij hebben over hun kinderen Charlotte (7 jaar) en Theodore (5 jaar). Tevens zullen ze elkaar geen kinderalimentatie of partneralimentatie betalen, i.p.v. daarvan zullen ze een gezamenlijk rekening behouden die ze gelijkwaardig bijvullen waar nodig.

Andere afspraken die ze gemaakt hebben dat ze hun nieuwe partners eerst aan elkaar voorstellen voor dit te doen aan hun kinderen. Zullen ze niet negatief over elkaar praten wanneer hun kinderen dit kunnen horen. is dat ze hun 2 honden en katten ook zullen delen. Ook zullen ze de gezamenlijke voogdij over hun 2 honden en katten delen. Rachel zal in hun huis in Redondo Beach behouden en ze hebben besloten hun huis in Studio City te verkopen. En zullen zowel Rachel als Daniel behouden hun eigen airmiles.

Inmiddels heeft Daniel een nieuwe relatie, in februari deelde hij op zijn instagramstory een foto van hem met zijn nieuwe vriendin Julia Misaki.
Leave A Comment