Welkom op VampireDiariesWorld.nl, jouw nederlandstalige fansite over de series 'The Vampire Diaries' , ''The Originals' & 'Legacies' ! Hier vind je alles over beide series, de castleden, foto's en video's. Daarnaast wordt je up-to-date gehouden met het laatste nieuws. Hopelijk vindt je alles wat je zoekt, en kom snel nog eens terug!
januari 2, 2023   Reacties uitgeschakeld voor ‘Transfusion’ Trailer   Films, Phoebe Tonkin

De trailer van Phoebe’s nieuwste film ‘Transfusion’ is verschenen, de film is vanaf 20 janauri te zien op de Australische steamingsdienst Stan.

Starring Sam Worthington (Avatar), Phoebe Tonkin (Stan Original series, Bloom) and directed and starring Matt Nable (The Dry and Stan Original film, Poker Face), Transfusion is a taut, muscular thriller that follows former special forces operative, Ryan Logan (Worthington).

Battling to cope with life after the loss of his wife, Logan is suddenly thrust into the criminal underworld to keep his only son from being taken from himComments are closed.