Welkom op VampireDiariesWorld.nl, jouw nederlandstalige fansite over de series 'The Vampire Diaries' , ''The Originals' & 'Legacies' ! Hier vind je alles over beide series, de castleden, foto's en video's. Daarnaast wordt je up-to-date gehouden met het laatste nieuws. Hopelijk vindt je alles wat je zoekt, en kom snel nog eens terug!
april 14, 2024   Reacties uitgeschakeld voor ‘Star Trek: Strange New Worlds’ krijgt vierde seizoen   Paul Wesley, TV Series

In ‘Star Trek: Strange New Worlds’ is Pau te zien als een jongeren Captain Kirk en de serie krijgt een vierde seizoen, opnames van het derde seizoen zijn momenteel al in volle gang. Het is nog niet bekend of en in hoeveel afleveringen Paul te zien zal zijn, hij heeft een terugkerende gastrol in de serie. Grote kans is dat hij er wel in te zien is, aangezien hij het nieuws zelf ook deelde in een instagramstory.

“Star Trek: Strange New Worlds,” currently in production on its third season, has been renewed by Paramount+ for Season 4. Meanwhile, “Star Trek: Lower Decks,” the first animated “Star Trek” comedy, will conclude its run on the streamer with its fifth season, which will debut in the fall.

“Strange New Worlds” — set in the years when Capt. Christopher Pike (Anson Mount) commanded the USS Enterprise, and featuring younger versions of several legacy characters, including Spock (Ethan Peck), Uhura (Celia Rose Gooding) and Kirk (Paul Wesley) — has been a fan favorite since it premiered on Paramount+ in 2022. Season 2 of the series, which included a musical episode and a crossover episode with “Lower Decks,” made Nielsen’s chart of the 10 most-watched streaming original series over multiple weeks.Comments are closed.