Welkom op VampireDiariesWorld.nl, jouw nederlandstalige fansite over de series 'The Vampire Diaries' , ''The Originals' & 'Legacies' ! Hier vind je alles over beide series, de castleden, foto's en video's. Daarnaast wordt je up-to-date gehouden met het laatste nieuws. Hopelijk vindt je alles wat je zoekt, en kom snel nog eens terug!
augustus 20, 2010   Reacties uitgeschakeld voor Boek 3 & 4 in Nederland   Boeken, The Vampire Diaries

Via de uitgeverij van de Nederlandse versie van “The Vampire Diaries” is bekent geworden hoe de 3e en 4e boek gaan heten. Deel 3 en 4 uit de populiare reeks zal net als de eerste twee delen in een omnibus verschenen en heet ‘Razernij & Duister weerzien’. Het ligt vanaf 15 oktober 2010 in de winkels en kost € 18.95.

De strijd tussen Damon en Stefan lijkt beslecht: Elena is geworden waar ze altijd bang voor was – ze is nu een vampier, en gebonden aan Damon. Maar de strijd tussen de broers is nog niet helemaal voorbij. Ze willen elkaar nog treffen voor een laatste strijd. Maar de wereld draait niet alleen om hun eeuwenoude vete. Elena is er ook nog, met haar nieuwe vampierkrachten. En – zo blijkt – er zijn nog andere, veel gevaarlijkere vijanden…



Comments are closed.