Welkom op VampireDiariesWorld.nl, jouw nederlandstalige fansite over de series 'The Vampire Diaries' , ''The Originals' & 'Legacies' ! Hier vind je alles over beide series, de castleden, foto's en video's. Daarnaast wordt je up-to-date gehouden met het laatste nieuws. Hopelijk vindt je alles wat je zoekt, en kom snel nog eens terug!
7×18 One Way or Another

Plot
EEN RACE OM STEFAN TE REDDEN – Vastberaden om een ontsnapte vampier genaamd Ambrose te vangen – die misschien in een rol kan spelen om Stefan terig te krijgen, gaat Damon samen met Alaric naar Memphis. Alaric staat niet te springen om weer in het bovennatuurlijke gevecht te stappen en maakt dit duidelijk aan Damon terwijl hij onthuld hoe hij de afgelopen 3 jaar heeft doorgebracht. Intussen leert Bonnie op de psychogeriatrische afdeling een vrouw genaamd Virginia kennen, die haar wat waardevolle informatie geeft over waarom The Armory achter haar aan kan zitten. Uiteindelijk neemt Enzo het hef in eigen hadden wanneer hij slecht nieuws van Rayna krijgt.

Gastrollen
Elizabeth Blackmore als Valerie Tulle
Leslie-Anne Huff als Rayna Cruz
Ryan Dorsey als Marty Hammond
Aisha Duran als Virginia

Weetjes
– Officiële uitzenddatum (USA): 14 april 2016
– Officiële uitzenddatum (NL): –
– Candice King en Zach Roerig zijn niet te zien in deze aflevering.
– Bonnie staan in op de psychiatrische afdeling ingeschreven onder de naam Bonnie McCullough, dit is de achternaam van haar personage in de gelijknamige boekenserie.
– De afleveringstitel is ook een nummer van zangeres Blondie uit 1979
– Bonnie slikte medicijnen gemaakt van Rayna bloed die haar magie onderdrukken, op deze manier probeerde ze van de radar van The Armory te blijven. Enzo die ze haar gaf komt erachter dat je van deze pillen ziek wordt, hij vraagt Rayna op hulp maar dit laat weten dat het The Armory niet is geluk om een remedie te ontwikkelen.
– Bonnie komt erachter dat The Armory een Bennet-heks nodig heeft om een geheime kamer in het instituut te openen. Ze zouden eerder al Lucy Bennet om hulp hebben gevraagd, Bonnie’s nicht.
– Bonnie houd zich schuil in een hut in Asheville, North Carolina.
– Valerie verbreekt haar relatie met Stefan om ze meer van hem houd dan hij van haar, aangezien ze overtuigd is dat hij nog gevoelens heeft voor Caroline.

Muziek

‘Still Standing’ – Electric Owls
‘Honey Bee’ – Rogue Wave
‘O Ilaw (O, Light)’ – Raffy Lata
‘Why Are You Not Rocking?’ – Monster Truck
‘Brussels’ – Waxhead
‘Top Guy’ – Thrust
‘Staring Down the Dust’ – Ten Commandos
‘Citrus’ – Millions
‘I Get to Love You’ – Ruelle

Links
Afleveringsstills
Screencaptures
Webclips/Previews

Quotes

Terug