Welkom op VampireDiariesWorld.nl, jouw nederlandstalige fansite over de series 'The Vampire Diaries' , ''The Originals' & 'Legacies' ! Hier vind je alles over beide series, de castleden, foto's en video's. Daarnaast wordt je up-to-date gehouden met het laatste nieuws. Hopelijk vindt je alles wat je zoekt, en kom snel nog eens terug!
Stefans dagboeken: Toevlucht en Gedwongen

Het vijfde en zedsde deel van de ‘Vampire Diaries’ Stefan’s Diaries boekenreek: The Asylum en The Compelled zijn in 2014 als onimbus uitgegeven in het Nederlands door uitgeverij Boekerij.

Deel 5 Toevlucht: Na de gewelddadige gebeurtenissen in Londen ligt het leven van -Stefan en Damon weer in puin. Langzamerhand komen ze erachter dat de bron van de haat en woede van hun aartsvijand zijn oorsprong vindt in hun eigen verleden en bij de vrouw die hun levens voorgoed veranderde. Kunnen ze hun verschillen opzij zetten voordat hun tegenstander zijn bloedige plannen kan uitvoeren?

Deel 6 Gedwongen: Stefan en Damon dachten dat ze het kwaad in de wereld wel kenden, maar niets en niemand is zo kwaadaardig als Samuel, de wrede -vampier die alles op alles zet om Katherines dood te wreken en de Salvatore-broers te vernietigen. Om te voorkomen dat Samuel de macht over zowel vampiers als stervelingen in handen krijgt, roepen Stefan en Damon de hulp in van wel heel onwaarschijnlijke bondgenoten: heksen.

Terug