Welkom op VampireDiariesWorld.nl, jouw nederlandstalige fansite over de series 'The Vampire Diaries' , ''The Originals' & 'Legacies' ! Hier vind je alles over beide series, de castleden, foto's en video's. Daarnaast wordt je up-to-date gehouden met het laatste nieuws. Hopelijk vindt je alles wat je zoekt, en kom snel nog eens terug!
Plot

Het laatste decennium hebben onze inconische helden en schurken van ‘The Vampire Diaries’ en ‘The Originals’ fans over de hele wereld geboeid. Ze hebben een legende over liefde en familie achter gelaten die vervolgd word in ‘Legacies’, een spannend nieuwe drama dat het verhaal verteld van de volgende generatie bovennatuurlijk wezen die les krijgen op The Salvatore School for the Young and Gifted. Het is daar waar Klaus Mikaelson’s dochter, de 17 jarige Hope Mikaelson; Alaric Saltzman’s tweeling, Lizzie en Josie Saltzman; en andere jong volwassenen — zoals MG die ouders in de politiek heeft en de mysterieuze Landon Kirby — op de meest onmogelijk manier samen komen. Er wordt hen geleerd om het beste in hen naar voren te brengen zelf als ze slechte impulsen hebben. Zullen al deze jongen heksen, vampieren en weerwolven de helpen worden die ze willen worden, of de slechteriken die ze geboren zijn om te worden? Als ze vechter om hun geheimen te bewaren voor hun stad Mystic Fall en de rest van de wereld, zullen ze moeten vertrouwen op oude folklore en verhalen om te leren hoe ze hun vijanden moeten verslaan.

In LEGACIES is Danielle Rose Russell, Jenny Boyd, Kaylee Bryant, Quincy Fouse en Aria Shaghasemi te zien samen met Matt Davis. Executive producers zijn Julie Plec (“The Vampire Diaries”), Brett Matthews (“The Vampire Diaries”), Leslie Morgenstein (“The Vampire Diaries,” “Pretty Little Liars”) en Gina Girolamo (“The Originals”).