Welkom op VampireDiariesWorld.nl, jouw nederlandstalige fansite over de series 'The Vampire Diaries' , ''The Originals' & 'Legacies' ! Hier vind je alles over beide series, de castleden, foto's en video's. Daarnaast wordt je up-to-date gehouden met het laatste nieuws. Hopelijk vindt je alles wat je zoekt, en kom snel nog eens terug!
Website

Ik ben de website in 2010 begonnen nadat NET5 ‘The Vampire Diaries’ begon uit te zenden in Nederland, sindsdien ben een grote fan van de serie en boekenreeks. Na de start de spin-off ‘The Originals’ & ‘Legacies’ is ook alles hierover te vinden op de website. De site is door een fan voor fans gemaakt en heeft daarom ook geen contact met de The CW, de cast en crew van beide series.

In eerste instantie begon de website met een .org domein, sinds 2015 draait de site onder een .nl domein nadat de eerste host van de website stopte. Inmiddels in de website één van de weinige (Nederlandstalige) website die nog bijgehouden wordt. met het laatste nieuws. Met enige regelmaat kan ik hiermee achterlopen omdat ik site als hobby in mijn vrije tijd bijhoud.

Contact
Heb jij vragen voor de beheerster, wil je een donatie maken aan de website ect.? Mail dan naar het onderstaande e-mailadres en ik zal zo snel mogelijk reageren.

webmaster@vampirediariesworld.nl

Terug