Welkom op VampireDiariesWorld.nl, jouw nederlandstalige fansite over de series 'The Vampire Diaries' , ''The Originals' & 'Legacies' ! Hier vind je alles over beide series, de castleden, foto's en video's. Daarnaast wordt je up-to-date gehouden met het laatste nieuws. Hopelijk vindt je alles wat je zoekt, en kom snel nog eens terug!
Plot

Familie is macht, dat is was de Orignal familie elkaar gezworen hebben meer dan 1000 jaar geleden en pleitte ervoor om altijd en eeuwig bij elkaar te blijven. Tijd, tragedie en de lust voor macht hebben de familie opgebroken. Wanneer Klaus Mikaelson, de Original vampier-weerwolf hybrid een mysterieuze tip ontvang over een plan tegen hem in New Orleans. Reist hij af naar de stad die hij en zijn familie hebben helpen opbouwen.

Klaus’ vragen leiden hem naar zijn voormalig protégé Marcel, een vampier met charisma die totale controle heeft over de mensen en bovennatuurlijk inwoners van de stad. Vastbesloten om zijn broer te helpen volgt Elijah zijn broer en ontmoet al snel weerwolf Hayley die tijdens een zoektocht naar haar familie in de handen is gevallen van een krachtige heks genaamd Sophie. Spanningen tussen de bovennatuurlijk inwoners staan op het punt te springen doordat Marcel zijn trouwe volgelingen zijn wil opdraagt. Voor

Klaus is de gedachte om zijn voormalig protégé te volgen ondenkbaar, en zweert om terug te claimen wat ooit van hem was – de macht, de stad en zijn familie. Terwijl Klaus en Elijah wachten tot hun zus Rebekah Mystic Falls verlaat om bij hen te zijn, gaan zij samenwerking met de heksen om ervoor te zorgen dat New Orleans WEER door de Orignals geregeerd wordt.

In Amerika word de tv serie sinds 2013 uitgezonden door de tv zender ‘The CW’, de tv serie is een spin-off op “The Vampire Diaries” tv serie. Die is gebaseerd op de boekenreeks door L. J. Smith.