VAMPIREDIARIESWORLD.NL
JOUW BRON VOOR NIEUWS EN INFO OVER TVD, TO & LEGACIES!
VampireDiariesWorld.nl

Er is een nieuwe promotieshoot verschenen voor Ian en Paul’s bourbonmerk ‘Brothers Bond’ is verschenen.

Galerij Links:
http//: Promotionalshoot #2 (2021)


De meeste castleden hebben de afgelopen periode nieuwe foto’s op hun instagramaccount gedeeld, deze staan nu in de galerij!.

< < <

Galerij Links:
http//: Aria Shahghasemi
http//: Candice King
http//: Charles Michael Davis
http//: Claire Holt
http//: Daniel Gillies
http//: Danielle Campbell
http//: Ian Somerhalder
http//: Jenny Boyd
http//: Joseph Morgan
http//: Kat Graham
http//: Kayla Ewell
http//: Kaylee Bryant
http//: Melise Jow
http//: Michael Malarkey
http//: Michael Trevino
http//: Nate Buzolic
http//: Nina Dobrev
http//: Paul Wesley
http//: Phoebe Tonkin
http//: Riley Voelkel
http//: Sara Canning
http//: Summer Fontana
http//: Torrey DeVito
http//: Zach Roerig


Ian en Paul hebben de afgelopen maanden hun bedrijf ‘Brother’s Bond’ Bourbon uitgebreid, hun drank is inmiddels te koop in meerdere winkels en in 17 staten in Amerika. Vooralsnog is het merk nog niet verkrijgbaar in Nederland.

Ian kondigde van de week aan dat ze voor het merk nu gebruikt gaan maken van ‘regenerative grain’, dit houd in dat de graan die ze zullen gebruiken voor het maken van hun bourbon goed voor het milieu is. Ian is zelf altijd erg bezig met natuur en het milieu door zijn inzet met de Ian Somerhalder Foundation en o.a. zijn samenwerking met de documentaire Kiss The Ground.

Wat is regeneratieve landbouw?
Regeneratieve landbouw beweegt mee met de natuur. Doel van regeneratieve landbouw is dat de bodem koolstof opslaat, de biodiversiteit verbetert en de waterhuishouding verbetert. Het is niet de bedoeling om de kwaliteit van de bodem te behouden, maar juist te verbeteren. Regeneren dus. Hierdoor is de bodem minder stressgevoelig en beter bestand tegen veranderingen in het klimaat.

Galerij Links:
http//: Promotionalshoot (2020)
http//: Promotionalshoot (2021)


Entertainment Weekly heeft een podcast uitgebracht genaamd “Binge: The Vampire Diaries” waarin ze met cast en crewleden praten over de serie. De volledige afleveringen over de seizoen kan je beluisten via o.a. Apple Podcast (zoekterm ‘EW’s Binge’. In de interview wordt o.a. toegelicht waarom Klaroline nooit gebeurde, was Ian jaloers op Chris Woods personage Kai, verteld Nina over haar dubbelrol als Elena en Katerhine in S2 en wordt duidelijk hoe Joseph gecast werd voor zijn rol als Klaus.

Acteurs Claire Holt, Ian Somerhalder, Michael Trevino, Paul Wesley, Nina Dobrev en Chris Woods zijn tot nu toe degene die in de podcast te horen zijn. Tot nu toe zijn afleveringen van de podcast verschenen gewijd aan seizoen 1 t/m 6, later zullen die van seizoen 7 & 8 nog volgen. Seizoen 7 is ook verschenen

EW heeft delen van de interview op Youtube gezet, bekijk alle verschenen stukjes hieronder allemaal hieronder.

Seizoen 1:

Read More


Ian heeft een interview gehad met Garden & Gun, hiervoor heeft hij een nieuwe fotoshoot gehad met Eric Ray Davidson.

Galerij Links:
http//: Eric Ray Davidson (Garden & Gun)

An interview with the Louisiana native, whose winding journey has taken him from Cajun cowboy to television star to bourbon boss

“It helps curb the cravings. But…makes for a lot of lushy vamps.” That’s a line from an early episode of The Vampire Diaries—the TV series that became a worldwide phenomenon over eight seasons—describing vampires’ love of spirits. In the show, the two vampire brothers, Damon and Stefan Salvatore, played by Ian Somerhalder and Paul Wesley, raise this to an art form with their consumption of bourbon. It’s also a story element that inspired Somerhalder and Wesley to start a distillery and release their bourbon, Brother’s Bond, earlier this year.

The venture fits with Somerhalder’s childhood in Louisiana. On Sundays after church, he says, the adults would enjoy mint juleps, creating indelible scenes in his memory. Even though Somerhalder now lives in California with his wife and daughter, the South—and its greatest drink—seems to have a powerful pull on this model turned actor, who also starred on the hit series Lost.

Did you learn about the “rules of vampires” by watching The Lost Boys?
Oh, my, I loved that movie—and it still holds up. I knew a lot about vampires because I grew up near the north shore of Lake Pontchartrain. In the distance you can see New Orleans glimmering. It has a mystique for vampires, and my mom loved Anne Rice; plus my family is Cajun. As a kid I was always saying, “Yeah, let’s go find a vampire.”
Read More


Nu steeds meer mensen gevaccineerd zijn en de corona=cijfers naar beneden gaan worden er weer evenementen georganiseerd waar de cast heen gaat. Zo is Kat momenteel op het Cannes Film Festival in Frankrijk waar ze een award in ontvangst mocht nemen tijdens de World Influencers & Bloggers Awards 2021


Galerij Links:
http//: January 30: 2021 Sundance Film Festival – Coming Home In The Dark Virtual Premiere
http//: March 31: The Kelly Clarkson Show
http//: June 24: Watch What Happens Live With Andy Cohen
http//: June 26: Maison de Mode’s Sustainable Style Awards
http//: July 6: The 74th Annual Cannes Film Festival – “Annette” Premiere & Opening Ceremony
http//: July 10: Backstage Creations Celebrity Suite At The ESPYS – Day 2
http//: July 10: 2021 ESPY Awards
http//: July 12: World Influencers And Bloggers Awards 2021
http//: July 12: The 74th Annual Cannes Film Festival – “The French Dispatch” Premiere
http//: July 14: The 74th Annual Cannes Film Festival
http//: July 14: The 74th Annual Cannes Film Festival – Le Figaro Madame DinnerDe recente instragramfoto’s van de cast staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: Candice King
http//: Charles Michael Davis
http//: Claire Holt
http//: Daniel Gillies
http//: Danielle Campbell
http//: Ian Somerhalder
http//: Jenny Boyd
http//: Joseph Morgan
http//: Kat Graham
http//: Kayla Ewell
http//: Kaylee Bryant
http//: Leah Pipes
http//: Michael Malarkey
http//: Michael Trevino
http//: Nate Buzolic
http//: Nina Dobrev
http//: Paul Wesley
http//: Phoebe Tonkin
http//: Riley Voelkel
http//: Summer Fontana
http//: Torrey DeVitto


Ian en Paul zijn de afgelopen dagen druk bezig geweest met de promotie van hun Bourbonmerk ‘Brother’s Bond’. Deze is sinds enkele weken geleidelijk aan in meer Amerikaanse staten verkrijgbaar en hiervoor reiste ze o.a. af naar Austin om enkele winkels en fans te bezoeken die het merk nu verkopen. In enkele instagramstories geven ze aan binnenkort ook internationaal verkijgbaar te zijn, maar vooralsnog is daar geen nieuws over.

Galerij Links:
http//: Promotionalshoot (2020)
http//: Behind The Scenes (2021)


Ian plaatste zo’n twee weken geleden een bericht op instagram om zijn vrouw Nikki te eren. Hierin liet hij weten tijdens de opnames van ‘The Vampire Diaries’ een bedrijf te zijn gestart waarbij hij persoonlijk garant heeft gestaan voor grote leningen. Dit resulteerde volgens hem uiteindelijk in een schuld/begrotingsgat van een bedrag met 8 nullen. Hierdoor stond hij zwaar onder druk en vloog hij de hele wereld over om wekelijks aan zijn betalingsverplichting te kunnen van enkele miljorenen te kunnen voldoen, met al resultaat dat hij in 2 jaar tijd 4x opgenomen moest worden in het ziekenhuis.

Het was uiteindelijk Nikki die hem hielp om orde op zaken te stellen, hij geeft aan dat zij niet langer kon aanzien hoe hij zich kapot werkte en besloot een team samen te stellen die om te tafel ging zitten om uit de financiële problemen te komen. Hij laat weten er niet meer te zijn als zij niet in zijn leven was gekomen. Het heeft uiteindelijk 2 jaar geduurd voordat alles opgelost was.


Ian en Paul bezochten enkele weken geleden het pakhuis waar de Brother’s Bond Bourbon opgeslagen is, hiervan hebben ze enkele nieuwe foto’s vrijgegeven.

Galerij Links:
http//: Behind The Scenes (2021)