VAMPIREDIARIESWORLD.NL
JOUW BRON VOOR NIEUWS EN INFO OVER TVD, TO & LEGACIES!
VampireDiariesWorld.nl

Ik ben bezig met het bouwen van een nieuwe videosectie. Dit omdat de plugins van de huidige videosectie niet meer geupdate worden door de makers waardoor de video’s niet meer afspelen. De eerste video’s van seizoen 3 van ‘Legacies’ zijn al te bewonderen in de nieuwe galerij. Zo snel mogelijk zullen ook alle video’s van de andere seizoenen van ‘The Vampire Diaries’, ‘The Originals’ en ‘Legacies’ worden toegevoegd.


De website heeft na een lange tijd weer een nieuwe lay-out. Ditmaal de fotoshoot die Ian en Paul hadden voor Cigar & Spirits Magazine ter promotie van hun Bourbonmerk ‘Brother’s Bond’


De video’s in de videogalerij zijn sinds begin dit jaar niet meer af te spelen omdat Adobe Flash Player niet meer wordt ondersteunt door vele webbrowsers. Ik ben aan het uitzoeken naar een andere mogelijkheden om alles weer werkzaam te krijgen. Mocht iemand ideeën hebben dan hoor ik het graag ;)


Het is al even geleden dat ik de site heb geupdate, ik hoop aankomende week tijd te hebben om al het laatste nieuws en foto’s op de website te plaatsen :)


De fotogalerij heeft weer een nieuwe look, hierdoor is het ook weer mogelijk om volledige afbeeldingen te bekijken van alle foto’s in de galerij. Door een update van het script waar de fotogalerij op draaide was dit niet meer mogelijk.


Ook de website heeft een nieuwe look met de ‘Vampire Diaries’ reunië van Candice & Kayla met Nina voor hun podcast moest ik deze foto wel gebruiken. De fotogalerij krijgt binnenkort ook een nieuwe look, hierdoor zal het weer mogelijk zijn om de volledige afbeeldigen te bekijken. Echter zijn er hiervoor wat technische problemen met de fotogalerij die ik eerst moet oplossen voor dit kan.


De videosectie heeft een nieuwe lay-out, daarnaast is hij geupdate met alle laatste clips van ‘Legacies’ waaronder interviews van de cast en clips van de afleveringen van seizoen 1.

Alle video’s van ‘The Vampire Diaries’ & ‘The Originals’ zijn natuurlijk ook nog te bekijken.


Ik heb het de afgelopen weken erg druk gehad waardoor ik de site niet altijd op tijd up-to-date kan houden met het laaste nieuws. Ik hoop hier komende week tijd voor te hebben, dus hou de website in de gaten.


Ik heb de videosectie geüpload met allerlei video’s van ‘Legacies’


Ik heb boven in de balk een nieuwe pagina aangemaakt voor de nieuwe spin-off ‘Legacies’ hier kan je nu alle informatie vinden over de nieuwe serie! Hoogwaarschijnlijk verschijnt er de komende weken meer informatie als de serie op The CW begint!


De videosectie is geupdate met de laatste video’s van ‘The Originals’ en ‘Legacies’ die zijn verschenen!


Ik heb de volgende pagina’s geupdate of toegevoegd op de website de afgelopen paar dagen

Cast
:: Candice King

The Vampire Diaries
:: Boeken
:: Taglines
:: Seizoen 8

The Originals
:: Boeken
:: Taglines
:: Seizoen 4
:: Seizoen 5


We gehele website heeft na lange tijd week een nieuwe lay-out, hopelijk vinden jullie het mooi!


Ik heb zojuist de persoonlijke twitter en facebookpagina van de website verwijderd, dit omdat ik er zelf te weinig gebruik van maak om jullie als bezoekers op deze manier op de hoogte te houden van nieuws en updates.


I.v.m. enkele problemen rondom mijn computer kan het zijn dat updates later op de website geplaatst worden de komende periode. Ik hoop dit zo snel mogelijk op te lossen!