VAMPIREDIARIESWORLD.NL
JOUW BRON VOOR NIEUWS EN INFO OVER TVD, TO & LEGACIES!
VampireDiariesWorld.nl

Ik ben bezig met het bouwen van een nieuwe videosectie. Dit omdat de plugins van de huidige videosectie niet meer geupdate worden door de makers waardoor de video’s niet meer afspelen. De eerste video’s van seizoen 3 van ‘Legacies’ zijn al te bewonderen in de nieuwe galerij. Zo snel mogelijk zullen ook alle video’s van de andere seizoenen van ‘The Vampire Diaries’, ‘The Originals’ en ‘Legacies’ worden toegevoegd.


De website heeft na een lange tijd weer een nieuwe lay-out. Ditmaal de fotoshoot die Ian en Paul hadden voor Cigar & Spirits Magazine ter promotie van hun Bourbonmerk ‘Brother’s Bond’


De fotogalerij heeft weer een nieuwe look, hierdoor is het ook weer mogelijk om volledige afbeeldingen te bekijken van alle foto’s in de galerij. Door een update van het script waar de fotogalerij op draaide was dit niet meer mogelijk.


Ook de website heeft een nieuwe look met de ‘Vampire Diaries’ reunië van Candice & Kayla met Nina voor hun podcast moest ik deze foto wel gebruiken. De fotogalerij krijgt binnenkort ook een nieuwe look, hierdoor zal het weer mogelijk zijn om de volledige afbeeldigen te bekijken. Echter zijn er hiervoor wat technische problemen met de fotogalerij die ik eerst moet oplossen voor dit kan.


De videosectie heeft een nieuwe lay-out, daarnaast is hij geupdate met alle laatste clips van ‘Legacies’ waaronder interviews van de cast en clips van de afleveringen van seizoen 1.

Alle video’s van ‘The Vampire Diaries’ & ‘The Originals’ zijn natuurlijk ook nog te bekijken.


We gehele website heeft na lange tijd week een nieuwe lay-out, hopelijk vinden jullie het mooi!


De website heeft een nieuwe lay-out, dit keer van ‘The Originals’! Ik hoop dit weekend tijd te hebben om ook voor de fotogalerij en videosectie een nieuwe look te maken :)


Na de vernieuwde galerij lay-out kon die van de website zelf ook niet lang uitblijven. Vanaf vandaag is de nieuwe lay-out online. Hopelijk vinden jullie hem mooi, de foto’s is van de seizoen 6 promotieshoot!


De fotogalerij heeft sinds vandaag een nieuwe lay-out. Hopelijk vinden jullie hem mooi, de gebruikte foto is van ‘The Originals’ seizoen 2 promotieshoot.


De website heeft een nieuwe lay-out. De foto’s zijn van de Entertainment Weekly Portretsessie tijdens de San Diego Comin-Con vorig jaar!


De website heeft sinds langere tijd weer een nieuwe lay-out! Hopelijk vinden jullie hem mooi, de foto’s zijn van de seizoen 5 promotieshoot voor ‘The Vampire Diaries’.


De website heeft een nieuwe lay-out, hopelijk vinden jullie hem mooi!


De fotogalerij heeft sinds gisteren een nieuwe lay-out! Hopelijk vinden jullie hem mooi, de foto die is gebruikt is een outtake van de seizoen 4 promotieshoot voor ‘The Vampire Diaries’.

Galerij Links:
http//: Gallery


De website heeft een nieuwe lay-out! De foto’s die zijn gebruikt zijn van de Ruven Afandor voor EW uit 2012.

Galerij Links:
http//: Ruven Afandor


Ik heb een nieuwe lay-outs gemaakt met de schitterdende nieuwe outtakes van seizoen 2’s promotieshoot. Hopelijk vinden jullie hem mooi!