VAMPIREDIARIESWORLD.NL
JOUW BRON VOOR NIEUWS EN INFO OVER TVD, TO & LEGACIES!
VampireDiariesWorld.nl

Torrey’s serie ‘Chigago Med’ is vanaf 1 september te zien op Netflix, afgelopen maand stopte ze na 6 seizoenen met deze serie. Ook ‘Chigago Fire’ wordt toegevoegd, Steven R. McQueen had een rol in het vierde seizoen van deze serie.

Goed nieuws voor de fans van Chicago Fire en Chicago Med. Netflix is er namelijk in geslaagd om beide series naar zijn streamingdienst te halen. Vanaf 1 september kunnen we aan de slag met meerdere seizoenen van zowel Chicago Fire als Chicago Med. Om welke seizoenen het gaat, is nog niet bekend.

Chicago Fire
Chicago Fire ging in 2012 van start en telt inmiddels al negen seizoenen. In de serie worden we meegenomen naar het leven van de brandweerlieden van het 25th Bataljon van Chicago Fire Department. Ze worden zowel professioneel als privé gevolgd. De enorme verantwoordelijkheden die hun baan met zich meedraagt, eisen hun persoonlijke tol. Wanneer er een slachtoffer binnen het team valt, wordt het team verscheurd door schuldgevoelens en verwijten.

Chicago Med
Als spin-off van Chicago Fire ging in 2015 Chicago Med van start. Daarvan zijn inmiddels vijf seizoenen en volgen we de spoedeisende hulp van het Gaffney Chicago Medical Center. We zien hoe de artsen en verplegers worstelen met drama en onheil op de spoedeisende hulp.

Chicago Fire en Chicago Med op Netflix
Vanaf 1 september kunnen Netflix-abonnees aan de slag met meerdere seizoenen van Chicago Fire en Chicago Med. Hoeveel seizoenen de streamingdienst precies toevoegt, is nog niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk geworden dat de derde Chicago-serie genaamd Chicago P.D. niet meteen wordt toegevoegd. Ook dat is een spin-off van Chicago Fire. Chicago P.D. ging in 2014 van start en telt inmiddels zeven seizoenen.
Leave A Comment