VAMPIREDIARIESWORLD.NL
JOUW BRON VOOR NIEUWS EN INFO OVER TVD, TO & LEGACIES!
VampireDiariesWorld.nl

Entertainment Weekly heeft een podcast uitgebracht genaamd “Binge: The Vampire Diaries” waarin ze met cast en crewleden praten over de serie. De volledige afleveringen over de seizoen kan je beluisten via o.a. Apple Podcast (zoekterm ‘EW’s Binge’. In de interview wordt o.a. toegelicht waarom Klaroline nooit gebeurde, was Ian jaloers op Chris Woods personage Kai, verteld Nina over haar dubbelrol als Elena en Katerhine in S2 en wordt duidelijk hoe Joseph gecast werd voor zijn rol als Klaus.

Acteurs Claire Holt, Ian Somerhalder, Michael Trevino, Paul Wesley, Nina Dobrev en Chris Woods zijn tot nu toe degene die in de podcast te horen zijn. Tot nu toe zijn afleveringen van de podcast verschenen gewijd aan seizoen 1 t/m 6, later zullen die van seizoen 7 & 8 nog volgen. Seizoen 7 is ook verschenen

EW heeft delen van de interview op Youtube gezet, bekijk alle verschenen stukjes hieronder allemaal hieronder.

Seizoen 1:

Seizoen 2:

Seizoen 3:

Seizoen 4

Seizoen 5

Seizoen 6:

Seizoen 7
Leave A Comment